Informatie

Medische instrumenten

Medische instrumenten kopen bij Medical Art

Bent u op zoek naar medische instrumenten? Dan bent u bij Medical Art aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé groothandel voor medische instrumenten. Aan zowel artsen als therapeuten leveren wij al ruim twintig jaar. Wij zijn een vertrouwd adres voor verschillende (medische) vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan de chirurgie, de orthopedie, de dermatologie, de gynaecologie, maar ook de keel-, neus- en oorheelkunde (KNO). Ons assortiment bevat onder andere bloeddrukmeters, detoxkuren, bemer therapie, hygiëneartikelen en nog veel meer. Dit is slechts een kleine greep uit ons grote aanbod. Bekijk snel onze webshop om de medische instrumenten die u nodig heeft te bestellen.

 • Hygiëneartikelen
 • Bemer therapie
 • Bloedrukmeters
 • Detoxkuren, waaronder Clean 9
Afbeelding Tekstpagina 01

Groothandel medische instrumenten

Medical Art is de medische instrumenten winkel voor zowel artsen als therapeuten. Wij leveren namelijk diverse medische instrumenten aan complementair gerichte- en natuurgeneeskundige artsen of therapeuten. Maar ook als u in de verzorgings- en wellnessbranche werkt, kunt u bij ons terecht. Ook hier hebben wij namelijk een zeer uitgebreid assortiment voor.

Service op maat

Onze service en assortiment maken het onderscheid

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Afbeelding CTA balk

Ons assortiment

Omdat wij een groothandel voor medische instrumenten zijn, beschikken wij over een heel divers assortiment. Onze niche zit in de levering van de apparatuur voor Colon Hydrotherapie (darmspoelingen), apparatuur voor ozontherapie en apparatuur voor het verbeteren van de microcirculatie van het bloed. Maar u kunt bij ook Biosun oorkaarsen en ledpanelen met daglicht kopen. Om u een idee te geven van onze medische instrumenten, doen we een kleine greep uit ons assortiment. Ons gehele aanbod vindt u in de webshop. Wat wij onder andere verkopen, is:

 • Hygiëne artikelen
 • Bemer therapie
 • Bloeddrukmeters
 • Detoxkuren, waaronder Clean 9

Daarom naar medische instrumenten winkel Medical Art

Wij staan bekend om het bieden van een service op maat, kwaliteit, betrokkenheid en kennis. We helpen u graag de medische instrumenten te vinden die u nodig heeft. Persoonlijk contact is dan ook erg belangrijk voor ons. Laat ons weten wat u zoekt, dan denken wij oplossingsgericht met u mee. Ook kunnen we u deskundig adviseren. We zijn altijd goed bereikbaar. Ook bij problemen. De ernst van cliënten niet kunnen behandelen, snappen wij maar al te goed. Daarom bieden wij u als er problemen zijn een zeer snelle service. Onze voordelen zijn verder:

 • Betrouwbaar
 • Kennis van de apparatuur en artikelen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Hoge servicegerichtheid
 • Denken in oplossingen
Afbeelding Tekstpagina 02
Afbeelding Tekstpagina 03

Vragen over medische instrumenten? Neem contact op

Kunt u de medische instrumenten die u nodig heeft niet op deze website vinden? Aarzel dan geen moment en laat het ons weten. Dan kunnen wij met u mee denken. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u graag meer informatie over de medische instrumenten die wij als medische instrumenten winkel aanbieden? Neem ook dan gerust contact met ons op. Bel of Whatsapp ons via 06-53588296 of stuur een mail naar info@medicalart.nl. Wie op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen en nieuwe producten, kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief.