Informatie

Recensies

Sinds 2007 heb ik een praktijk voor Colonhydrotherapie, eerst te Arnhem, nu te Didam. Vanaf het begin werk ik samen met Remco van Medical Art. Hij heeft bij mij in de praktijk de Colonhydromat geïnstalleerd. Ik bestel bij hem de canules, onderleggers e.d. voor de darmreiniging. De bestellingen zijn altijd vlot binnen. Als er wat gerepareerd moet worden aan het systeem (en dat is bijna nooit) is hij snel ter plaatse. Een fijne samenwerking en de enige specialist op het gebied van deze apparatuur in Nederland! Iemand met hart voor het vak en erg sociaal. Ik kan elke toekomstige colonhydrotherapeut of arts aanraden om met Remco van Medical Art samen te werken. Ik hoop dat wij als groep colonhydrotherapeuten en artsen hier in Nederland en Medical Art als leverancier nog heel veel mensen kunnen bereiken – helpen met deze geweldige apparatuur en behandelmethode voor darmreiniging. En ik doe bij deze dan ook een oproep aan alle ziekenhuizen in Nederland om de verouderde ‘klysma methode’ onder de loep te nemen en eens te overwegen om over te stappen naar een behandelmethode die vele malen effectiever, professioneler, hygiënischer en vooral prettiger is voor de cliënt.

Gezonde groet, Francis van Dijk Detox&More

Dag Remco,

Wat zou ik zonder jou moeten? Ik ben altijd weer blij met je snelle service en je meedenken. Bovendien is het fijn om met iemand te mogen samenwerken die het vak van Colon Hydrotherapie zo’n warm hart toedraagt. Al bijna 10 jaar en ik kan geen enkel minpuntje vinden. Ik hoop en vertrouw op een fijne samenwerking voor nog vele jaren.

Liesbet Muijlwijk Santura, natuurlijk gezond

Ik ben zeer tevreden over Medical Art als leverancier, bestelde artikelen worden snel geleverd. Met vragen over het apparaat kan ik goed bij Remco terecht, hij is goed bereikbaar. Ik hoop dat we nog een lange tijd kunnen samenwerken.

Sonja Colon Balance Alkmaar

Wat ik over jouw bedrijf te zeggen heb: “Ik ben als colonhydrotherapeut/darmfloratherapeut erg tevreden over Medical Art. Goede en gedegen apparatuur, en vlotte service. Het wordt af en toe zelfs persoonlijk langs gebracht .”

Jacqueline Riechelman J’esté Almere

Al meer dan 15 jaar werk ik met samen met het bedrijf Medical Art. Ik heb 2 colonhydro apparaten via Medical Art en bestel regelmatig de producten die bij de behandeling van colonhydro therapie behoren. Wat ik prettig vind als ik naar Medical Art bel, is dat ik meteen Remco de Bruin aan de telefoon krijg. Hij is zaken kundig, weet direct oplossingen te geven als ik hem iets voorleg en als iets niet zelf op te lossen is, is hij zeer snel ter plekke. Ook bestellingen worden vlot geleverd. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Remco.

Liesbeth van Dijk Body Tuning Clinic.

Als praktijk voor complementaire geneeskunde hebben wij al jaren lang contact met Medical Art. Regelmatig bestellen wij producten die wij gebruiken voor de behandelingen in onze praktijk. Onze ervaring met Medical Art en onze persoonlijke contacten met Remco de Bruin, zijn zonder uitzondering positief en leiden tot onze tevredenheid. Het contact en de bereikbaarheid verlopen voorspoedig, de service is snel en professioneel. Wij kunnen Medical Art van harte aanbevelen voor praktijken en individuen die behoefte hebben aan professioneel advies, aan vriendelijk en open contact en aan spoedige en correcte levering.

Praktijk Kleipool, Amsterdam

Wij werken met veel plezier samen met Remco. Hij staat altijd voor ons klaar!

Wouter Vente Webshop lekker in m’n vel

Ik ben heel blij met Remco van Medical Art als mijn leverancier van de producten voor colonhydrotherapie. Hij levert goede producten van hoogwaardige kwaliteit. En daarbij levert hij goede service. Een eerlijk en oprechte man. En dat al 9 jaar!! Top!!

Marjorie MarjorieDetox

Sinds al meer dan 12 jaar een zakelijke relatie met Medical Art moet ik hen complimenteren met de snelle en adequate service op de Hydromat Colon reinigingsmachine en de correcte, snelle leveringen van benodigde materialen. Ook het vriendelijke en betrokken contact is altijd weer een genoegen. Remco de Bruin heb ik leren waarderen als iemand die probleemoplossend met je meedenkt wanneer het nodig is.

Hanneke van Ommeren Touch for Health

Sinds november 2015 doen wij als complementair geneeskundig centrum regelmatig zaken met Medical Art. Het contact is plezierig, correct en direct. Vooral de service en de oplossingsgerichte instelling van Remco de Bruin is opvallend. Wij bevelen Medical Art van harte bij u aan.

Monique Kuipers-Matser Kuipers Health Center