Informatie

Medische producten

Medische producten kopen bij Medical Art

Bent u op zoek naar medische producten? Ga naar Medical Art: dé groothandel voor medische producten. Wij leveren aan zowel artsen als therapeuten. Dit doen wij al meer dan twintig jaar! Daarom zijn wij voor verschillende (medische) vakgebieden een vertrouwd adres. Bijvoorbeeld voor de chirurgie, orthopedie, dermatologie, gynaecologie en keel-, neus- en oorheelkunde (KNO). Ons assortiment is heel divers. Zo kunt u bij ons terecht voor detoxkuren, bloeddrukmeters, hygiëneartikelen en bemer therapie benodigdheden. Maar dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. U vindt al onze medische producten in de webshop.

medische producten bij medical art

Groothandel medische producten

Als groothandel voor medische producten staan wij klaar voor zowel artsen als therapeuten. Wij leveren namelijk al ruim twintig jaar medische producten aan complementair gerichte- en natuurgeneeskundige artsen en therapeuten. Maar ook de verzorgings- en wellnessbranche kan bij onze medische producten winkel terecht. Want ook hier hebben wij een uitgebreid assortiment voor.

Ons aanbod

De niche van Medical Art is het leveren van apparatuur voor Colon Hydrotherapie (darmspoeling), ozontherapie en het verbeteren van de microcirculatie van het vloed. Maar als groothandel van medische producten, bieden wij u nog veel meer. Zo vindt u in ons assortiment Biosun oorkaarsen en ledpanelen met daglicht. Bekijk ons aanbod gerust via de webshop. Hieronder geven we u alvast een kleine greep uit ons grote aanbod medische producten:

  • Hygiëne artikelen
  • Bemer therapie
  • Bloeddrukmeters
  • Detoxkuren, waaronder Clean 9

Daarom naar medische producten winkel Medical Art

Wie op zoek is naar een medische producten winkel met een service op maat, kwaliteit, betrokkenheid en kennis, is bij ons aan het juiste adres. Daar staan wij namelijk om bekend. Wij helpen zowel artsen als therapeuten bij het vinden van de medische producten die zij nodig hebben. Hierbij vinden wij persoonlijk contact belangrijk. We denken oplossingsgericht mee en bieden deskundig advies. Heeft u problemen? Dan is onze service extra snel. We begrijpen namelijk heel goed wat de ernst is van cliënten niet kunnen behandelen. U kunt ons altijd goed bereiken. Verder zijn onze voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Kennis van de apparatuur en artikelen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge servicegerichtheid
  • Denken in oplossingen

Vragen over medische producten? Neem contact op

Kunt u de medische producten die u nodig heeft niet op deze website vinden? Laat dit dan aan ons weten, zodat wij met u mee kunnen denken. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer weten over de medische producten die wij als medische producten winkel aanbieden? Neem ook in dit geval gerust contact op. Bel of WhatsApp naar 06-53588296 of mail ons via info@medicalart.nl. Schrijf u in voor de nieuwsbrief als u graag op de hoogte zou willen blijven van onze aanbiedingen en nieuwe producten.