Informatie

Medische artikelen

Medische artikelen kopen bij Medical Art

Bent u op zoek naar medische artikelen? Medical Art staat voor u klaar! Wij zijn dé groothandel voor medische artikelen. Wij leveren al ruim twintig jaar aan zowel artsen als therapeuten en zijn daarom een vertrouwd adres voor verschillende (medische) vakgebieden. Denk aan de chirurgie, orthopedie, dermatologie, gynaecologie en keel-, neus- en oorheelkunde (KNO). Wij verkopen onder andere bloeddrukmeters, hygiëneartikelen, bemer therapie benodigdheden en detoxkuren. Maar dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment, wij hebben nog veel meer medische artikelen voor u. U bestelt ze via de webshop.

medische artikelen medical art

Groothandel medische artikelen

Wij zijn een medische instrumenten winkel voor artsen en therapeuten. We hebben al veel complementair gerichte- en natuurgeneeskundige artsen en therapeuten van medische artikelen mogen voorzien. Maar ook voor de verzorgings- en wellnessbranche hebben wij een uitgebreid assortiment. We kunnen ons een echte groothandel voor medische artikelen noemen.

Ons ruime aanbod medische artikelen

Ons aanbod is heel divers. Onze niche is het leveren van apparatuur voor Cohon Hydrotherapie (darmspoelingen), voor ozontherapie en voor het verbeteren van de microcirculatie van het bloed. Maar wij verkopen ook Biosun oorkaarsen, ledpanelen met daglicht en nog veel meer. Al onze medische artikelen vindt u in de webshop. Hieronder doen we alvast een kleine greep uit ons assortiment:

  • Hygiëne artikelen
  • Bemer therapie
  • Bloeddrukmeters
  • Detoxkuren, waaronder Clean 9

Daarom naar medische artikelen winkel Medical Art

Wij bieden u altijd een service op maat, kwaliteit, betrokkenheid en kennis. Zo hopen we u te kunnen helpen met het vinden van de medische artikelen die u nodig heeft. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in ons vaandel. Wij horen graag wat u zoekt, zodat wij oplossingsgericht met u mee kunnen denken en u deskundig advies kunnen bieden. U bereikt ons goed. Ook als er problemen zijn. We bieden u dan een zeer snelle service, omdat wij de ernst van cliënten niet kunnen helpen heel goed snappen. Verder zijn onze voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Kennis van de apparatuur en artikelen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge servicegerichtheid
  • Denken in oplossingen

Vragen over medische artikelen? Neem contact op

Kunt u de medische artikelen die u nodig heeft niet op deze website vinden? Geen zorgen! Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken over een geschikte oplossing. Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de producten die wij als medische artikelen winkel verkopen? Neem ook dan gerust contact op. Bel of WhatsApp naar 06-53588296 of stuur ons een mail via info@medicalart.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en producten? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.