Informatie

Brede massagetafel

Wilt u voor uw praktijk een brede massagetafel aanschaffen? Wij bieden u een luxe, extra brede massagetafel aan van hoogwaardig kwaliteit. Deze brede massagetafel is ideaal voor het masseren van grotere personen, maar ook als de patiënt tijdens een behandeling zich vaak op zijn zij moet draaien. Wij bij Medical Art helpen u graag met het vinden van de geschikte massagetafel voor uw praktijk.

brede maasagetafel Medical Art

brede massagetafel Medical Art

Optimaal genieten van een brede massagetafel

Een bredere massagetafel brengt diverse voordelen met zich mee. Deze massagetafel biedt extra stabiliteit. Daardoor zal de patiënt een verhoogd gevoel van veiligheid hebben, maar kan hij ook genieten van extra comfort. Bestel daarom snel een van onze massagetafels in onze webshop. Bent u op zoek naar een ander artikel dat niet in onze webshop staat? Wij kijken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen. Wij verkopen onder andere ook de volgende producten in onze webshop:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over deze massagetafel of heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dat kan via 06-53588296. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: info@medicalart.nl. We proberen zo spoedig mogelijk te reageren op uw e-mail. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.