Informatie

Waarom drinkwater zuiveren?

Terug naar overzicht
AdobeStock 159675117

Vaak krijgen of geven wij het advies om veel water te drinken bij ontgiften / detoxen van ons lichaam. Maar is dit werkelijk voldoende? Ons drinkwater uit de kraan en de meeste bronwaters hebben een geleidingswaarde die hoger ligt als 200 µS/cm (microsiemens per cm). Bij zo’n hoge geleidingswaarde is water niet in staat om vuil of gifstoffen op te nemen. Veel glazenwassers gebruiken Osmosewater om ramen te zemen, zonder een toevoeging van detergenten. Juist omdat water met een lage geleidingswaarde makkelijker vuil en gifstoffen opneemt.

Het is dus veel beter om water te drinken met een lagere geleidingswaarde.

Reverse Osmosewater heeft wel een geleidingswaarde onder de 200 µS/cm. Het is daarom veel gezonder om dit te drinken en veel doeltreffender om te ontgiften. Ik heb onderzocht dat het beste en mooiste systeem hiervoor komt van PurePro. Normaal is het zo dat bij Reverse Osmosesystemen alles uit het water wordt gehaald. Ook het leven en de mineralen.

Het R8 systeem van PurePro is een 8 level filter systeem, waarbij de laatste 3 filters een infra rood filter is voor toevoegen van energie en leven aan het water, een mineralen filter voor de toevoeging van o.a. calcium, sodium en magnesium en een Alkaline filter, welke het water een hogere pH-waarde geeft (8 – 9,5). Hierdoor werkt het drinkwater als een antioxidant.

Vraag ons naar de mogelijkheden!