Bemer therapie


slinger-van-newton


Een goede doorbloeding is van groot belang

De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij verzorgt het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Met de Bemer wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbetert, de energie verhoogt, de botceldeling versnelt. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, ME, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out.


Maandelijks op zondag – Presentie Bemer Therapie (Bunnik)

Als je meer informatie over de Bemer wilt hebben, dan ben je van harte welkom op een presentatie op zondag om 14:00 uur in het Postiljon Hotel in Bunnik (meestal op de 4e zondag van de maand).
Indien je je aanmeld ben je welkom om GRATIS deel te nemen.

Meld je hier aan

info: Na aanmelding stuur ik je meer gegevens over de datum en tijdstip.