Doorbloeding verbeteren

 Slaapproblemen verhelpen
Producten beschikbaar om klachten te verlichten
 Systeem om de bloedcirculatie te verbeteren
Home » Doorbloeding verbeteren

Wij helpen u graag uw doorbloeding te verbeteren. In ons lichaam pompt het hart 8000 liter bloed per dag door onze bloedvaten. Een groot gedeelte van deze doorbloeding (74%) wordt ook wel microcirculatie genoemd. Deze circulatie voorziet de organen en het weefsel van zuurstof, voedingstoffen en voert de afvalstoffen af. Daarnaast stimuleert het ook het immuunsysteem. Helaas wordt de bloedcirculatie soms verstoord en is het van belang dat wij deze verbeteren. Het gevolg van een slechte doorbloeding is dat er diverse klachten kunnen opspelen, waaronder slaapproblemen. Het is van belang dat u uw slaapproblemen gaat verhelpen. Bij Medical Art zij wij gespecialiseerd in medisch apparatuur en artikelen voor complementair gerichte- en natuurgeneeskundig artsen en therapeuten.

Meer informatie over doorbloeding?

Bemer therapie bekijken Neem meteen contact op!

Waarom moet u uw doorbloeding verbeteren?

Het is enorm belangrijk om uw bloedsomloop positief te stimuleren. Als de microcirculatie namelijk verstoord word dan zullen de cellen sneller verouderen, en zullen er een verslechterd immuunsysteem, maar ook stemmingsstoornissen kunnen ontstaan. Dagelijks wordt uw microcirculatie negatief beïnvloed. Dit kan komen door bijvoorbeeld:

  • Stress
  • Slechte of verkeerde eetgewoontes
  • Slaapproblemen
  • Gebruik van nicotine
  • Gebruik van drugs
  • Gebruik van alcohol

Zorg voor behandeling van uw slaapproblemen

 

Ook slaapproblemen zorgen er dus voor dat uw bloedsomloop verslechtert. Het is daarom van belang dat u uw slaapproblemen gaat verhelpen en een behandeling aangaat om zo uw doorbloeding te verbeteren. Een goede nachtrust, wat wil zeggen slaap van ongeveer zeven uur per nacht, is essentieel voor een goede, positief beïnvloede bloedcirculatie. Bij Medical Art vertellen wij u graag over een gepatenteerd systeem dat door middel van een pulserend elektro magnetisch veld helpt bij het stimuleren van uw bloedsomloop. Wist u dat wij bij Medical Art meer aanbieden voor het verlichten van uw klachten? Neem vooral een kijkje in onze webshop. Wij bieden onder andere detoxkuren aan maar ook de volgende producten:

Wat kunt u doen om uw bloedcirculatie te verbeteren?

U kunt thuis diverse dingen gaan proberen om uw doorbloeding te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan meer beweging, sporten, maar ook gezonder eten. Echter zal dit nooit voor het optimale resultaat zorgen. Tegenwoordig is er een systeem dat de bloedcirculatie helpt te verbeteren. Dit wordt gedaan door een elektro magnetisch veld dat pulsen overbrengt, waardoor de spierwand van de kleinste bloedvaten wordt  gestimuleerd. Hierdoor kunnen de kleine bloedvaten weer mee gaan pompen. Zo wordt de doorbloeding geoptimaliseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het stimuleren van uw bloedsomloop, de behandeling en het verhelpen voor uw slaapproblemen.

Stuur ons een e-mail

Wilt u meer informatie over het verbeteren van uw bloedcirculatie en het stimuleren van uw bloedsomloop? Of wilt u meer weten over het verhelpen en de behandeling van uw slaapproblemen en vele andere klachten? Stuur ons dan een e-mail. Dat kan via info@medicalart.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 06-53588296. Bij Medical Art denken we graag met u mee.